ORA in RO
METEO
milostv on livestream.com. Broadcast Live Free
Ultimele subiecte
» Fotograf si cameraman botez si nunta
Mier Mar 25, 2015 3:47 am Scris de selromtv

» Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone - Muzica Pentru Evenimente 2015 - 2016
Joi Dec 25, 2014 6:00 pm Scris de simonatone68

» Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone - Muzica Pentru Evenimente 2015 - 2016
Joi Dec 25, 2014 5:54 pm Scris de simonatone68

» Grupul "Melody"
Joi Iul 12, 2012 7:32 am Scris de andreeapaul

» CUNUNIȚA din Satu Mare si alte formatii
Mier Iul 11, 2012 8:00 am Scris de floaredecolt

» solistii din Salaj
Sam Iul 07, 2012 3:42 am Scris de SONIA_POTREA

» Etnografie
Sam Iul 07, 2012 2:17 am Scris de Diia

» ARTISTI
Dum Iul 01, 2012 9:58 pm Scris de Relly

» Albumul solistilor din Arad
Dum Iul 01, 2012 7:22 am Scris de Vio

» CLIPURI VIDEO
Sam Iun 30, 2012 8:23 am Scris de Vio

» Audio
Sam Iun 30, 2012 2:31 am Scris de floaredecolt

» cele mai tari melodii din banat
Vin Iun 29, 2012 8:11 am Scris de dan35rom

» Scoala populara de Arta Harghita
Vin Iun 29, 2012 3:42 am Scris de MARIA-MARIAN

» Programul activitatilor folclorice pe anul 2012
Vin Iun 29, 2012 3:37 am Scris de MARIA-MARIAN

» Tinere Sperante Galatene
Vin Iun 29, 2012 3:31 am Scris de MARIA-MARIAN

HOROSCOP PERSONALIZAT
BANCUL ZILEI
RADIO LIPOVA
Vizitează Radio Lipova
TETRIS-JOC

Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa ETNO FORUM pe site-ul dvs. de bookmarking social

IMAGINI HAIOASE
ETNO*ACVARIU
EnterClick LinkPro - Director Web

Grupul "Melody"

In jos

Grupul "Melody"

Mesaj Scris de andreeapaul la data de Joi Iul 12, 2012 7:31 am

Copiii de la “Melody” – cei mai buni din tarã!


PERFORMANTÃ Grupul “Melody”, de la Palatul Copiilor Vaslui, a câstigat trofeul Tomis, la sectiunea interpretare – Grupuri Mari, la cea de-a XII-a editie a Festivalului National de Creatie si Interpretare „Mamaia Copiilor”. Performanta a fost întregitã de grupul “Bibliosong”, de la Biblioteca Judeteanã “Nicolae Milescu Spãtaru”, din Vaslui, care a obtinut premiul doi, la aceeasi sectiune a festivalului. Performanta copiilor de la “Melody” este cu atât mai mare, cu cât grupul, înfiintat abia toamna trecutã, a fost la prima manifestare de acest calibru.

Copiii vasluieni au obtinut rezultate de exceptie la cea de-a XII-a editie a Festivalului National de Creatie si Interpretare „Mamaia Copiilor”, care a avut loc la Constanta la sfârsitul sãptãmânii trecute. Dacã grupul “Bibliosong” a reusit sã-si îmbunãtãteascã performanta de anul trecut, obtinând un binemeritat premiu II, surpriza plãcutã a venit din partea grupului “Melody”, de la Palatul Copiilor din Vaslui, care a câstigat, la prima sa participare la un festival de o asemenea anvergurã, trofeul Tomis. “Anul acesta, Vasluiul a fost la înãltime, nu doar pentru cã douã grupuri vocale din municipiu au reusit sã se califice la faza finalã a Festivalului National de Creatie si Interpretare <>, dar si pentru cã ambele au venit acasã încununate de premii. Cu atât de multe emotii, mai ales cã au intrat în concurs printre ultimii, copiii s-au prezentat neasteptat de bine, în special cei din grupul <>, care au si fost felicitati de organizatori atât pentru interpretare, cât si pentru prezenta scenicã si coregrafie”, a declarat compozitorul Marcel Iorga, autorul muzicii si aranjamentului muzical pentru ambele formatii. Concursul a durat trei zile, plus încã o zi – Gala Laureatilor, si a fost transmis în direct de Televiziunea Românã. Juriul, prezidat de directorul Operei Comice pentru Copii, muzicologul Smaranda Oteanu-Bunea, a desemnat câstigãtorii celor trei trofee si ai traditionalelor premii ale festivalului. Trofeul „Tomis” pentru Interpretare – Grupuri vocale, oferit de Consiliul Judetean Constanta (CJC), unul dintre co-organizatorii festivalului, a fost acordate grupului „Melody” din Vaslui, care a interpretat un colaj de melodii, “Pe-un picior de plai”. Chiar si calificarea, cu douã grupuri vocale, în finala festivalului, din cele cinci formatii selectionate la nivel national, este o performantã, iar trofeul câstigat de copiii de la Palatul Copiilor cu atât mai valoros. „Aceastã editie a fost foarte <>, din punct de vedere al concurentei, dar si din punct de vedere al feedback-ului. Încerc sã fiu cât mai obiectiv, însã diferentele valorice dintre copii au fost foarte apropiate, încât acest lucru demonstreazã cã <> de la Constanta este cel mai <> festival de acest gen din România”, a declarat Liviu Manolache, directorul festivalului.

Punct ochit – punct lovit

Grupul <>, de la Palatul copiilor din Vaslui, este proaspãt înfiintat, “Mamaia Copiilor” fiind primul concurs la care au participat pentru o preselectie. Membrii acestei formatii, care trebuiesc mentionati si felicitati pentru performanta obtinutã, sunt Maria Cosma, Denisa Tiron, Denisa Burghelea, Briana Corlãtan, Monica Rosu, Alexandra Pînzaru, Bianca Fodor, Miruna Matei, Diana Irimia, Alexandra Ciobanu, Manuela Cãlin, Laura Condurache, Andreea Dinga, Rares Iancu si Alexandru Negarã, fiind îndrumati de prof. Alin Constantin Bulboacã. Grupul „Melody” a participat în faza finalã a concursului cu un colaj muzical realizat de compozitorul vasluian, Marcel Iorga, intitulat „Pe-un picior de plai”, coregrafia fiind asiguratã de coregraful Cosmin Cretu. Pentru a ajunge la faza finalã a Festivalului National de Creatie si Interpretare „Mamaia Copiilor”, copii au trebuit sã treacã prin mai multe faze eliminatorii, care au presupus nu doar emotii, dar si foarte multã muncã, nu doar pentru o interpretare cât mai corectã, cât, mai ales, pentru a realiza un spectacol cu o coregrafie desãvârsitã. Felicitãri copiilor, felicitãri instructorilor, dar adresãm felicitãri si pãrintilor, care i-au sustinut, din toate punctele de vedere, pe talentatii copii!
avatar
andreeapaul
Nivel I
Nivel I

Mesaje : 4
Data de inscriere : 04/07/2012
Varsta : 38

Sus In jos

Re: Grupul "Melody"

Mesaj Scris de andreeapaul la data de Joi Iul 12, 2012 7:32 am

avatar
andreeapaul
Nivel I
Nivel I

Mesaje : 4
Data de inscriere : 04/07/2012
Varsta : 38

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum