ORA in RO
METEO
milostv on livestream.com. Broadcast Live Free
Ultimele subiecte
» Fotograf si cameraman botez si nunta
Mier Mar 25, 2015 3:47 am Scris de selromtv

» Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone - Muzica Pentru Evenimente 2015 - 2016
Joi Dec 25, 2014 6:00 pm Scris de simonatone68

» Revino La Traditie Cu Formatia Simona Tone - Muzica Pentru Evenimente 2015 - 2016
Joi Dec 25, 2014 5:54 pm Scris de simonatone68

» Grupul "Melody"
Joi Iul 12, 2012 7:32 am Scris de andreeapaul

» CUNUNIȚA din Satu Mare si alte formatii
Mier Iul 11, 2012 8:00 am Scris de floaredecolt

» solistii din Salaj
Sam Iul 07, 2012 3:42 am Scris de SONIA_POTREA

» Etnografie
Sam Iul 07, 2012 2:17 am Scris de Diia

» ARTISTI
Dum Iul 01, 2012 9:58 pm Scris de Relly

» Albumul solistilor din Arad
Dum Iul 01, 2012 7:22 am Scris de Vio

» CLIPURI VIDEO
Sam Iun 30, 2012 8:23 am Scris de Vio

» Audio
Sam Iun 30, 2012 2:31 am Scris de floaredecolt

» cele mai tari melodii din banat
Vin Iun 29, 2012 8:11 am Scris de dan35rom

» Scoala populara de Arta Harghita
Vin Iun 29, 2012 3:42 am Scris de MARIA-MARIAN

» Programul activitatilor folclorice pe anul 2012
Vin Iun 29, 2012 3:37 am Scris de MARIA-MARIAN

» Tinere Sperante Galatene
Vin Iun 29, 2012 3:31 am Scris de MARIA-MARIAN

HOROSCOP PERSONALIZAT
BANCUL ZILEI
RADIO LIPOVA
Vizitează Radio Lipova
TETRIS-JOC

Bookmarking social

Bookmarking social digg  Bookmarking social delicious  Bookmarking social reddit  Bookmarking social stumbleupon  Bookmarking social slashdot  Bookmarking social yahoo  Bookmarking social google  Bookmarking social blogmarks  Bookmarking social live      

Pastrati adresa ETNO FORUM pe site-ul dvs. de bookmarking social

IMAGINI HAIOASE
ETNO*ACVARIU
EnterClick LinkPro - Director Web

ARTISTI

In jos

ARTISTI

Mesaj Scris de Vio la data de Vin Iun 01, 2012 4:58 am

EMILIA GHINESCUS-a născut la Piteşti, zona Munteniei, dar a copilărit în comuna Popeşti. Emilia Ghinescu, interpreta de muzică populară, a absolvit “Şcoala populară de arte”cu media 10 şi are o familie fericită, fiind mamă a doi copii: Andrei - de 12 ani, respectiv Erika - de 3 ani. Emilia este studentă la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane, secţia psihologie.Cum se îmbină cariera de student cu cea de artistă?
Destul de bine până acum. Nu vreau să-mi neglijez cariera pe care o am în muzică pentru că în muzică mă regăsesc, îmi place ceea ce fac şi mă împlineşte, dar nici calitatea de student nu trebuie neglijată.Deapănă amintiri...La bunicii materni şi-a găsit liniştea, locul în care se simte cel mai bine, şi unde, dacă închide ochii, amintirile încep să curgă fără niciun efort. Îşi aminteşte cum stătea pe prispa bunicilor în zilele de vară, copil fiind, şi în zilele de sărbătoare sau duminica, cânta după discurile de vinil cu Maria Cornescu sau Maria Ciobanu.

Avea drept spectatori ulucile de la gărduleţul din faţa casei. A fost un copil inventiv şi cu o imaginaţie foarte bogată. Din conceni subţiri confecţiona seringi cu care făcea injecţii păpuşilor din cârpe sau din porumbul verde de mătase în cap, din petale de flori făcea parfum şi multe alte “inventii”.

Un moment fericit în viaţa Emiliei Ghinescu a fost acela şi-a strâns prima dată copiii la piept, dându-şi seama cât de mult depind ei de mine. Când a urcat pentru prima dată pe scenă, a fost alt moment special, când în faţa unui public numeros, de emoţie, nu a fost în stare să-şi rostească numele, dar păi să mai cânte.

O altă clipă de neuitat a fost când şi-a imprimat primul său material cu orchestra şi a apărut pe piaţă.

Interpreta este foarte mândră de toate aceste momente din viaţa ei şi de tot ce-a făcut până acum, cu bune şi rele, cu greşeli şi fapte bune, pentru că e omenesc.

Anul acesta împlineşte vârsta frumoasă de 33 de ani. În egală măsură, nu regretă nimic din tot ce a fost, şi nu ar vrea să schimbe nimic din ce-a trăit, în fond “cei ce mă iubesc, mă iubesc aşa cum sunt eu, cu bune şi cu rele. Doar sunt om!”.

Bijuteriile primite sunt o valoare sentimentală

Îi plac foarte mult aurul alb şi bijuteriile cu pietre preţioase. De curând a primit un set de perle negre (potrivit Scorpionului, zodia solistei), care îi sunt foarte dragi. “Ţin foarte mult la tot ce-am primit, mai mult decât ce mi-am cupărat cu banii mei”.

Fiecare dintre noi se gândeşte la viitor. Unii cu mai mult optimism, alţii – mai degrabă - pesimişti. Dumneavoastră, ce aspiraţii aveţi
“Aspiraţii”? ... Un cuvânt greu de definit pentru mine. Nu poţi şti ce îţi aduce viitorul, dar pot spera la mai bine. E adevărat că îmi fac planuri, dar nu ştiu câte dintre ele au ajuns la finalitate. Am văzut dorinţe care s-au împlinit, unele care au rămas la stadiul de dorinţă, dar niciodată nu am rămas cu un complex de neîmplinire. Eu am o vorbă: “Dacă am sănătate şi ceea ce iubesc lângă mine, trec peste orice”.

_________________


avatar
Vio
Admin
Admin

Mesaje : 35
Data de inscriere : 18/05/2012
Localizare : Arad

http://etnoforum.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum